Kinderfeestjes circus

kinderfeestjes circus voor  jongens en meisjes vanaf 6 jaar

De kinderen worden welkom geheten door de circusdirekteur . Risicolini Adrenalini Violi is zijn naam, en hij is heel verdrietig, omdat vorige week een tijger ontsnapt is uit zijn kooi, en die heeft alle artiesten opgegeten of weggejaagd. De oude clown Oli , het broertje van de directeur , is als enige over gebleven en zit in de tent te huilen omdat de tijger zijn beste vriend heeft opgegeten. Nu is het circus helaas gesloten omdat er geen artiesten meer zijn…..tenzij de jarige wil helpen om het circus weer nieuw leven in te blazen door alle circustrucs te leren en op te treden .

Daarna gaan de kinderen zich klaarmaken voor de circustraining ( gymspullen en schone gymschoenen meebrengen), en neemt de clown Oli ze mee naar de circustent.

Eerst gaan we een groepsartiestenfoto maken en daarna koorddansen, acrobatiek, eenwieleren, jongleren, trappezezwaaien, op een heel grote bal lopen, handstand en flic flac en nog veel meer. Als het afgelopen is gaan we nog wat drinken en chips eten, en uitrusten van alle avonturen en inspanningen.Het circusfeest duurt 2 uur. Zaterdag is het circusfeest 2 keer , om 13.00 uur en om 16.00 uur.

Foto’s zijn te vinden op www.flickr.com en zoek dan op “ circusfeestje “

Het feestje kost € 12,50 per kind met een minimum van € 125,-

Circusfeestje
€12.5/Persoon
Minimum van € 125